Angry Bells gokkast online spelen bij Eurocazino

⇒ Angry Bells gokkast speluitleg

De Angry Bells kroeg gokkast is nu ook online te spelen bij het Eurocazino. Wij van gokkenmetideal.net zijn de samenwerking met hun aangegaan en kunnen je een vijf procent bonus bieden per iedere storting. Normaliter wordt deze ook weleens de Hellraiser gokkast genoemd. Hierbij krijg je een mogelijkheid om de inzet te verhogen en kans te maken op een prachtig bonusspel met duivels. De duivels kunnen kris kras op de rollen verschijnen om uiteindelijk een uitbetaling te bieden aan de hand van gewonnen winsten na de gratis draaibeurten. Deze gokkast met drie rollen is een spannend spel voor spelers dat van hoge inzet houden doordat je de inzet tot maximaal 40 credits per keer kan instellen!

Inzetopties en winstlijnen

De inzetopties variëren heel erg op de gokkast Angry Bells. Je kan beginnen te gokken met een inzet van 1 credit maar ook direct met de maximale inzet van 40 credits. Dit kan je doen door op choose game te klikken. Als je de inzet verhoogd hebt worden ook de uitbetalingen hoger en dit zal onderin de gokkast zelf worden weergegeven in een tabel. Je speelt op drie rollen met vijf winstlijnen waarop de combinaties gemaakt worden. Speel met een inzet van 1, 2, 4, 6, 8, 10, 20 of 40 punten per keer.

Basisspel uitbetalingen

Bij het basisspel speel je maar met één actieve winstlijn. Dit is de eerste tabel onderin de gokkast zelf. Hierbij kan je punten pakken van 8, 12, 16, 20, 32, 40 en 100 per keer. Als je de inzet verhoogd naar 2 credits dan speel je eigenlijk al boven al wordt dit wel op dezelfde rollen uitgevoerd. Combinaties maak je met citroenen, peren, aardbeien, druiventrossen, duivels en de robot duiveltjes.

Topspel uitbetalingen

Het topspel begint vanaf een inzet van 2 credits. Hierbij zijn meteen drie winlijnen actief. Als je de inzet verhoogd naar minimaal 4 tot en met 40 dan zijn vijf winlijnen geactiveerd. Je kan meteen hogere winsten pakken. Zo zullen bijvoorbeeld drie citroenen die normaal maar een prijs van 8 punten biedt nu al meteen 40 credits waard zijn! Combo’s worden net als bij het basisspel gevormd met de fruitsymbolen op de Angry Bells gokautomaat van Eurocazino.

Bonusopties

De bonus zijn de duiveltjes op de rollen. Niet die met de kuif en zonnebril maar de robot symbolen. Deze kunnen een spannend spel activeren en als wilds dienen. Bij elke duivel in beeld zal je met dit wild symbool combinaties compleet maken. Ook leveren ze gelijk een prijs op als ze alleen maar in beeld komen. Bij één duivel ontvang je 2 credits en bij twee duivels 4 credits.

Waar spelen?

Bij Eurocazino heb je de prachtige Angry Bells gokkast online staan. In hun assortiment kan je dit spel gaan spelen of een keuze maken uit wel 150 andere gokkasten spellen. Speel vandaag nog deze speelautomaat met vijf procent bonus tijdens het gokken op gokkasten met iDeal.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Angry Bells

Online Casino Taal Gratis Bonus
Eurocazino met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Eurocazino Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Eurocazino gokkasten online