Black Bull gokkast online spelen bij Eurocazino

⇒ Black Bull gokkast speluitleg

De Black Bull gokkast met stier biedt enorm veel bonusopties aan zowel boven als bij het benedenspel. Bij het basisspel kan je prijzen verdienen met de mystery, gevormd met de stieren. Als je met een hogere inzet op meer winlijnen speelt dan zal één stier al gelijk een mystery kunnen opleveren. Hoe meer in beeld, hoe meer prijzen je verdient! Bij het Eurocazino kan je deze gokautomaat uitproberen voor echt geld of eerst gratis. Storten kan uiteraard met iDeal door in het menu op ‘play for real’ te klikken.

Inzetopties en winstlijnen

Je speelt met één winstlijn of met drie rollen waarop bij elke plek de symbolen kunnen verschijnen, als er maar drie in beeld komen dan ontvang je een prachtige prijs. De combinaties kan je namelijk kriskras vormen en kunnen meerdere uitbetalingen per keer bieden als er meer in beeld tevoorschijn komen. Speel met een inzet van 1, 5 of 20 credits. Als je de inzet van 5 of 20 credits hanteert zullen ook de stieren een bonus vormen op de gokkast Black Bull.

Basisspel uitbetalingen

Bij het basisspel speel je altijd met één actieve winlijn en kan je kans maken hier op een mystery. Met twee stieren in beeld kriskras ontvang je een prijs tussen de 2 en 200 credits. Bij drie sterren in beeld ontvang je tussen de 4 en 200 credits in totaal. Verder zullen de combinaties gemaakt worden met fruitsoorten, het gaat namelijk om een spannende Back Bull fruitautomaat welke ook veel in kroegen terug te vinden is. Verdien tot wel 200 punten met de geldzakken, 100 punten met de barren en 100 punten met de peren in beeld (drie op rij op actieve winlijn). De kleine prijsjes verdien je met twee op rij of meloenen, bellen, druiventrossen etc. met drie op rij.

Topspel uitbetalingen

De topspel uitbetalingen zijn altijd veel hoger dan het basisspel zelf. Wel dien je hiervoor een hogere inzet te plaatsen. Zo zal bij een inzet van 5 credits het eerste tabel boven actief zijn waarop je prijzen van tussen de 10 en 100 punten kan verdienen. Als je de inzet instelt op 20 credits dan is de tweede tabel actief en verdien je gelijk 20 credits minimaal met bijvoorbeeld drie citroenen, sinaasappels of kersen op de rollen weergegeven (kris kras).

Bonusopties

De mystery is een heel belangrijk bonussymbool op deze Black Bull gokkast online. Dit zijn de zwarte stieren die een mysterieuze winst bieden (altijd verschillend en willekeurig). Je ontvangt daarbij prijzen tussen de 2 en 200 punten. Bij een inzet van 5 of 20 credits ligt dit net wat hoger. Zo kan je al gelijk minimaal 10 punten winnen tot aan 200 punten.

Waar spelen?

Speel deze speelautomaat bij het Eurocazino met vijf procent stortingsbonus en maak de spanning zelf mee. Ga gokken op deze gokkast met iDeal en ontvang vijf procent extra speeltegoed per iedere verrichte storting. Het is uiteraard mogelijk om de Black Bull fruitautomaat allereerst gratis uit te testen alvorens je met risico gaat spelen.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Black Bull

Online Casino Taal Gratis Bonus
Eurocazino met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Eurocazino Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Eurocazino gokkasten online