Cash Wheel gokkast online spelen bij Eurocazino

⇒ Cash Wheel gokkast speluitleg

De Cash Wheel gokkast online is er één die je kan vergelijken met de Magic Circle gokkast vanuit de kroeg. Hierbij kan je prijzen gaan schieten als je het bonusspel hebt geactiveerd met de rode of blauwe sterren. Door middel van de inzet zal het afhankelijk zijn of je deze bonus kan activeren met verschillende kleuren sterren of alleen de rode of alleen de blauwe. De inzetopties kan je wijzigen door op choose game te klikken en de maximale winst per beurt bedraagt 200, exclusief het bonusspel.

Inzetopties en winstlijnen

Speel op de gokkast Cash Wheel met een inzet van 1, 5 of 10 credits per keer. Wanneer je de inzet verhoofd naar 5 of 10 credits dan zal je de combinaties kriskras kunnen vormen. Hierbij kunnen winsten zeer hoog oplopen omdat een bepaalde combinatie vaker uitbetaald kan worden. Je speelt met zevenentwintig winlijnen in totaal als je met de maximale inzet speelt.

Basisspel uitbetalingen

Bij het basisspel spelen kan je met twee op rij al gelijk een prijs pakken. De prijzen beginnen vanaf 5 credits of met 2 credits als je alleen al één kers in beeld hebt. Verder zullen bijvoorbeeld meloenen, zevens, bellen, barren ook punten opleveren. Bij drie op een rij kan je vanaf 10 punten al op je saldo ontvangen en met drie aardbeien of drie klavertjes vier ontvang je 25 punten. De druiven en meloenen zijn vijftig waard en de bellen en zevens 100 punten waard. De barsymbolen zijn het hoogste, deze bieden een prijs van 200 punten.

Topspel uitbetalingen

De topspel betalingen zijn altijd direct erg hoog en omdat je kriskras prijzen kan verdienen zullen ze ook per beurt vaker uitbetalen. Bij een minimale inzet van 10 credits zal je gelijk al met drie kersen bijvoorbeeld 25 punten ontvangen. De aardbeien zijn 50 waard, de meloenen en zevens weer net als bij het basisspel 100 en de bellen en barsymbolen tweehonderd punten.

Bonusopties

De echte bonusoptie op de Cash Wheel gokkast online is toch wel het bonuswiel. Op dit wiel staan prijzen van 20, 40, 100 en 200 beschreven. De gebieden op dit wiel zullen licht gaan geven als het geactiveerd is en stoppen op een gebied. Wanneer het stopt op een pijl dan gaat hij naar een buitenste rij met hogere prijzen. Het kan ook voor komen dat hij gelijk op ‘stop’ terecht komt, dan zal het bonusspel stoppen. Je kan dit bonusspel activeren met drie rode of drie blauwe sterren op welke positie dan ook op de rollen beneden. Bij een inzet van 10 kan je blauwe en rode sterren gemixt hebben en dan zal de bonus ook starten op de gokautomaat Cash Wheel.

Waar spelen?

Bij Eurocazino, Nederlands meest betrouwbare gokkasten aanbieder biedt vijf procent bonus aan voor de nieuwkomers en vaste klanten. Zo kunnen vaste klanten ook gebruik maken van deze optie iedere keer als zij weer een storting gaan verrichten. Stort vandaag nog geld op deze gokkast met iDeal en ontvang deze royale extra bonus op je saldo.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Cash Wheel

Online Casino Taal Gratis Bonus
Eurocazino met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Eurocazino Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Eurocazino gokkasten online