Extra Joker gokkast online spelen bij Eurocazino

⇒ Extra Joker gokkast speluitleg

De Extra joker gokkast met jokers, de naam zegt het al, kan willekeurige prijzen bieden door jokers in beeld te brengen. Hierbij zullen alle prijzen verschillen tussen de 2-100 en 4-200. Door met een maximale inzet te gaan spelen van 20 credits per keer zal je de kans vergroten dat je ook een mooie prijs pakt met de jokers zelf omdat ze op welke positie dan ook kunnen verschijnen. Deze gokkast wordt je aangeboden door Eurocazino dat je ook vijf procent bonus biedt.

Inzetopties en winstlijnen

Door op de gele knop naast de starts save button te klikken kan je de inzet op krikken. Speel met een inzet van 1, 5, 10 en 20 punten per keer. Je kan aan de rechterkant onderin de gokkast zelf zien hoeveel inzetlijnen dan geactiveerd zijn doordat deze licht gaan geven. Combinaties kunnen kriskras gevormd worden zodat een bepaalde uitbetaling ook vaker uitbetaald wordt per draai.

Basisspel uitbetalingen

Als je graag speelt voor je plezier dan raden we het basisspel van de gokkast Extra joker aan. Je speelt zo met 1 winstlijn en je hoeft maar 10 eurocent te betalen per beurt. De prijzen hiervan worden onder de vier rollen en drie rijen weergegeven. Barsymbolen, Jackpot geldzakken, peren, meloenen, appels, citroenen en kersen (de welbekende fruitsoorten) komen voor op de rollen waarmee je de combinatie zal moeten vormen. Het is mogelijk om twee of drie symbolen opeenvolgend op de rollen te laten weergeven. Als er vier op rij zitten dan zal hij twee keer uitbetalen of vaker doordat de symbolen kris kras worden verbonden met elkaar. De minimale prijs is 2 punten en de maximale prijs 200 punten.

Topspel uitbetalingen

Het topspel heeft de uitbetalingstabel rechts bovenin de gokkast zelf staan. Als deze licht gaat geven zal het betekenen dat hij geactiveerd is. Combinaties met kersen leveren al meteen 6 punten op. De citroenen 6, sinaasappels 12, appels 20, druiven 40, meloenen 40, peren en barren 100 en de geldzakken met jackpot erop 200! Deze uitstekende Extra joker gokautomaat van Eurocazino biedt je zo de mogelijkheid meteen een mooie geldbedrag te verdienen door één van de weergegeven combo’s te maken.

Bonusopties

Nadat je een prijs wint op het basisspel kan je zelf gaan bepalen om deze winst om te zetten in nog meer geld. Zo kan je op de kop- en muntspel klikken en gokken op de kop of munt. Als het lampje stopt op de munt en je hebt hiervoor gekozen dan zal de winst vooraf verdubbeld worden. Uiteraard zijn de jokers het meest belangrijk op deze gokkast. Bij drie jokers in beeld met een lage inzet ontvang je een mystery winst tussen de 2 en 100 punten. Bij drie jokers in beeld met een hogere inzet zal dit 4 tot 200 opleveren.

Waar spelen?

Je kan ervoor gaan kiezen om deze online gokkast bij Eurocazino te gaan spelen. Wij raden je deze aan omdat je bij elke storting altijd een bonus ontvangt. Het gaat hier niet om een tijdelijke bonus of stortingsbonus maar een gegarandeerde levenslange bonus! Elke keer weer ontvang je extra geld om de Extra Joker gokkast te spelen met meer credits op je saldo dan je daadwerkelijk hebt gestort.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Extra Joker

Online Casino Taal Gratis Bonus
Eurocazino met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Eurocazino Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Eurocazino gokkasten online