Magic Joker gokkast online spelen bij Eurocazino

⇒ Magic Joker gokkast speluitleg

De Magic Joker gokkast online spelen zal veel spanning met zich meebrengen. Deze geweldige fruitautomaat van Eurocazino heeft jokers als mystery, een kop- en muntspel, vier rollen boven en zeer hoge uitbetalingen. Combinaties worden kriskras gevormd met fruitsoorten, barren, klokken en geldzakken. Je ontvangt gratis speeltegeod bij alle stortingen bij het Eurocazino, waar deze gokautomaat Magic Joker aanwezig is. Wil je eerst gratis het spel uittesten dan is dit ook mogelijk via de fun-mode.

Inzetopties en winstlijnen

Speel beneden met vier rollen waarop je kriskras combinaties vormt bij een inzet van 5 credits. Wanneer je een inzet van 1 credit per keer hanteert zal je met één actieve winstlijn spelen. Bij het gokken met kris kras combinaties is het mooie dat je veel meer keer een bepaalde combo uitbetaald kan krijgen doordat ze vaker op de rollen zijn weergegeven. Je kan ervoor kiezen om ook boven te spelen door op choose top game. Wanneer je dan de inzet verhoogd, kan je spelen met acht rollen tegelijk op de Magic Joker gokkast! Verder zal je een inzet van 10, 15 en 25 credits per keer kunnen betalen om de rollen te activeren en meer inzetlijnen beschikbaar te stellen.

Basisspel uitbetalingen

Bij het basisspel verdien je met één kers in beeld al direct een prijs van twee punten. Verder kan je winsten behalen met twee kersen, sinaasappels, citroenen en appels voor 2 punten. De meloenen, druiven, klokken, barren en jackpot symbolen zijn net wat meer waard. Als je combo's vormt van drie op rij dan pak je de prijzen van 8, 16, 32, 64, 100 en 200 punten per beurt.

Topspel uitbetalingen

De topspel van de Magic Joker fruitautomaat is het meest populair bij de gokkers. Doordat je met een maximale inzet kan gaan spelen met de rollen boven dan zal één joker in beeld al een winst opleveren (indien er drie magic jokers in beeld zijn), zo ontvang je drie keer een mysterieuze willekeurige prijs. Er zijn prijzen van 2, 4, 8, 16, 32, 48, 64, 100 en 200 beschikbaar bij de uitbetalingstabel van het topspel.

Bonusopties

De echte bonusopties zijn de jokers. Deze gokkast met jokers biedt willekeurige prijzen aan bij het basisspel als je drie jokers op de rollen krijgt weergegeven. Een prijs van tussen de twee en honderd punten ontvang je dan op je saldo. De kop- en muntspel is beschikbaar als je een winst pakt, deze kan je verdubbelen en door gokken tot maximaal 200 punten. Jokers boven geven prijzen van 2-200 credits per keer en het instellen van meer punten zal enorm veel winstlijnen activeren waarbij je met acht rollen en wel 54 inzetmogelijkheden kans maakt op mooie uitbetalingen.

Waar spelen?

Bij het Eurocazino is de Magic Joker gokkast gratis of voor echt geld te bespelen. Het gokken met iDeal en paysafecards is mogelijk zodat je weet dat je veilig geld kan overmaken op het saldo. De saldo zal direct aangevuld worden na het betalen. Verder zal er vijf procent extra bonus bovenop komen per keer dat je geld stort.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Magic Joker

Online Casino Taal Gratis Bonus
Eurocazino met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Eurocazino Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Eurocazino gokkasten online