Double Sixteen gokkast online spelen bij Nedbet

⇒ Double Sixteen gokkast speluitleg

Een mooie gokkast van Nedbet is de double sixteen gokkast. Het is een gokkast waar je op meerdere rollen kunt spelen en meerdere winlijnen kunt gebruiken. Er zijn maar liefst 8 rollen en 32 winlijnen waar je gebruik van kunt maken.De inzet is bepalend voor het aantal rollen en ook het aantal winlijnen. Gebruik je 3 rollen dan krijg je 4 winlijnen. Je kunt dit doen bij een inzet van 5 credit. Hieronder vind je het complete overzicht.

 • De inzet in credits van 5 = 3 rollen en 4 winlijnen
 • De inzet in credits van 10 = 4 rollen en 8 winlijnen
 • De inzet in credits van 20 = 4 rollen en 16 winlijnen
 • De inzet in credits van 40 = 8 rollen en 32 winlijnen

 • Het is verder een gemakkelijke gokkast waar je de hold knoppen kunt gebruiken en waar er ook een gamble functie is. Je kunt gebruik maken van 8 winbanken en hierdoor volop gaan genieten van de double sixteen gokkast.

  Double Sixteen gokkast is een zeer bekend spel

  Het is goed om te weten, dat Nedbet erg bekend is geworden met de double sixteen gokkast. Er zijn volop mogelijkheden en kansen om er een mooie prijs mee te winnen. Er zijn 16 winlijnen en ook nog eens tien winbanken. Het is een mooie en uitdagende online gokkast geworden waar we allemaal van kunnen genieten. Heerlijk toch!

  Jackpot symbool

  Natuurlijk is het jackpot symbool een van de meest aantrekkelijke symbolen bij deze online gokkast. Het is goed om te zien welke prijzen je allemaal kunt winnen en hoe ook jij hier een leuke tijd kunt hebben. Er zijn volop prijzen te winnen en je kunt gemakkelijk vele credits winnen. Je kunt al starten met tien cent en de credits opvoeren. Hoe meer je inzet, hoe meer je kunt winnen natuurlijk. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan.

  ⇒ Aanbieders voor de gokkast Double Sixteen

  Online Casino Taal Gratis Bonus
  Nedbet met iDeal Nederlands Ja €100 Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Nedbet Bezoeken ⇒

  ⇒ Populaire Nedbet gokkasten online

  Nedbet