Oldtimer gokkast online spelen bij Power Jackpot

⇒ Oldtimer gokkast speluitleg

Als je een gokkasten liefhebber bent dan zal je vast wel de Oldtimer gokkast kennen. Alleen heeft deze oude klassieker nu ook een mooie progressieve jackpot. Power Jackpot heeft alleen gokkasten met jackpots die verbonden zijn met elke gokkast uit het spelaanbod. De jackpot zal vergroot worden als een speler een inzet plaatst op één van de gokkasten. Je kan kans maken op deze jackpot door gewoon te spelen, hoe hoger de inzet, hoe sneller je kans maakt op deze mooie prijs.

Inzet en winlijnen

Het is mogelijk de inzet te wijzigen door op ‘choose game’ te klikken. De inzet kan ingesteld worden op 1 of 5 credits. Door met een inzet van 5 credits te spelen zullen 5 winlijnen actief zijn. Hierbij zal je drie rollen boven ook geactiveerd hebben. Speel je met een inzet van 1 credit, dan zal op de gokkast Oldtimer één inzetlijn actief zijn.

Uitbetalingen

Met één kers op de eerste rij op de middelste positie zal je 0 of 4 credits winnen. Twee kersen zijn 4 credits waard. Verder kan je combinaties maken van twee opeenvolgende fruitsymbolen met een barsymbool op de derde rij, of gewoon drie dezelfde symbolen om een prijs te pakken. Drie kersen zijn acht punten waard, drie citroenen en sinaasappels twaalf punten, drie peren zestien punten, drie klokken twintig punten, drie druiven 40 punten, drie zevens honderd punten en de geldzakken met jackpot erop weergegeven zijn tweehonderd punten waard op de Oldtimer gokkast.

Storten en uitbetalen

Deze spannende gokautomaat van Power Jackpot biedt meerdere opties om het geld te storten. Je kan gebruik maken van het Nederlandse betaalmiddel iDeal, maar ook betalen via paysafecards is mogelijk. Beide methodes zijn zeer betrouwbaar en het geld zal snel en veilig gestort kunnen worden. De Oldtimer gokautomaat zal bij een tien euro minimaal gewonnen geldbedrag ook uitbetaald worden. Betaal het via bankoverschrijving uit op je eigen bank.

Bonusopties

Dit is een online gokkast met jackpot, een progressieve jackpot! Hierdoor weet je dat hij verbonden is met alle gokkasten in hun assortiment. Dit zien wij dan ook direct als mooie extra bonus. Op de echte klassieke Oldtimer speelautomaat is deze namelijk niet aanwezig. Dit is een echte kroeg gokkast, speel hem vandaag nog online met 100% tot 100 euro bonus.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Oldtimer

Online Casino Taal Gratis Bonus
Power Jackpot met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Power Jackpot Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Power Jackpot gokkasten online

Power Jackpot