Super Stake gokkast online spelen bij Power Jackpot

⇒ Super Stake gokkast speluitleg

De Super Stake gokkast van Power Jackpot kan gratis en met echt geld gespeeld worden. Dit is een welbekende klassieker dat nu in een nieuw jasje is gestoken. Er is een progressieve jackpot aanwezig dat bij elke inzet op andere gokasten uit het assortiment op zal lopen. Deze jackpot kan je willekeurig winnen door op de gokkast te spelen. Speel met diverse inzetmogelijkheden en maak kans op mystery winsten. Combinaties zullen per twee of drie gevormd worden. Betalen kan via iDeal, zodat je altijd veilig kan spelen op de gokautomaat.

Inzet en winlijnen

Op de gokkast Super Stake online spelen is mogelijk om met een inzet van 1, 4, 8 en 16 credits uit te voeren. Door de inzet van 4 minimaal in te zetten zal je ook de rollen boven geactiveerd hebben. Beneden op het basisspel heb je drie rollen met 1 actieve inzetlijn. Boven heb je vier rollen waarop prijzen ook kris kras gevormd kunnen worden indien je met de maximale inzet gaat gokken.

Uitbetalingen

De kers is 2 credits waard, twee kersen 4 credits, twee sinaasappels, citroenen, appels, druiven of meloenen zijn ook 4 credits waard. Bij drie opeenvolgend op een actieve inzetlijn bij het basisspel zal je hogere geldprijzen verdienen. Drie kersen, sinaasappels en citroenen zijn 8 credits waard. Drie appels 20 credits, drie druiventrossen 40 credits, drie klokken 40 credits en de hogere prijzen beginnen vanaf 100 punten met drie peren of drie barsymbolen. De jackpot geldzakken op de Super Stake gokkast zijn 200 credits waard.

Storten en uitbetalen

Op deze online gokautomaat van Power Jackpot kan je het geld overmaken via iDeal. Paysafekaarten kunnen ook gebruikt worden om credits toe te voegen aan het saldo. Je kan zo via je eigen bankrekening altijd geld overmaken en ook via je eigen bank gewonnen bedragen uit laten betalen. Speel vandaag nog de Super Stake gokkast voor echt geld en ga kans maken op de mooie hoge jackpot!

Bonusopties

Er is een progressieve jackpot beschikbaar, deze meter zal je omhoog zien stijgen wanneer andere spelers ook spelen op één van de gokkasten uit hun spelaanbod. Door zelf credits in te zetten op de gokkast zal deze meter ook omhoog gaan. Tijdens iedere beurt maak je willekeurig kans op deze jackpot. De S symbool is een mysterywinst op de rollen. Bij het basisspel kunnen twee van deze op elke positie in beeld komen voor een prijs van 2-100 credits.

Verder is het mogelijk dat je drie van deze symbolen in beeld krijgt op welke positie dan ook voor een 8-200 credits prijs. Je kan ook gokken bij een behaalde winst om deze winst om te zetten in het dubbele. Ga nu nog de Super Stake gokautomaat uitproberen bij Power Jackpot en maak de spanning zelf mee.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Super Stake

Online Casino Taal Gratis Bonus
Power Jackpot met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Power Jackpot Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Power Jackpot gokkasten online

Power Jackpot