Wild Timer gokkast online spelen bij Power Jackpot

⇒ Wild Timer gokkast speluitleg

Een gokkast om van te smullen! Dat is de wild timer gokkast. Het is een klassieke gokautomaat van Power Jackpot. Het is een ware gokautomaat om mooie prijzen te winnen. De symbolen kunnen elkaar gaan vervangen en er zijn ook sterren welke op iedere plek kunnen komen. Een kers is al genoeg om een mooie prijs in de wacht te slepen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn en hoe ook jij een leuke tijd kunt hebben. Natuurlijk zijn er drie rollen en drie rijen bij deze gokkast om alles op te zien gebeuren. Het is ongekend!

Inzet en winlijnen

Er is een beneden spel en een boven spel. In het beneden spel kun je met een credit per ronde al gaan beginnen. Je kunt het verhogen naar vijf en twintig credits. In het boven spel zijn er trouwens vijf winlijnen actief. Het basis spel (beneden spel) maakt het mogelijk om met een kers al 0 tot 4 punten te krijgen. De citroenen, sinaasappels, kersen, peren en pruimen kunnen met een barsymbool erachter ook een prijs geven. De zevens zijn het aantrekkelijkste met 100 credits. De jackpot levert je trouwens 200 credits op.

Bovenspel Wild Timer gokkast

Bij de Wildtimer gokkast kun je in het boven spel gebruik maken van 5 actieve winlijnen en minimaal 40 credits winst krijgen per ronde. De sinaasappels, peren, pruimen en citroenen geven met een combinatie van drie symbolen op rij deze prijs. Ook zijn er nog de frambozen, meloenen, kroontjes en zevens, welke 80 credits waard zijn.

Ontdek deze spannende gokkast online

Wacht niet langer en speel nog vandaag een ronde in deze online gokkast. Het is goed om te zien welke kansen je krijgt om de meest mooie prijzen in de wacht te slepen. Ook jij kan met de neus in de boter vallen bij deze online gokkast.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Wild Timer

Online Casino Taal Gratis Bonus
Power Jackpot met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Power Jackpot Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Power Jackpot gokkasten online

Power Jackpot