Gigaburst gokkast online spelen bij Powerlounge

⇒ Gigaburst gokkast speluitleg

Een mooie gokkast van de VIP Powerlounge is de Gigaburst gokkast. Het is een automaat waar je volop van kunt genieten en een leuke tijd mee kunt hebben. Het komt vooral door de vele verschillende inzetmogelijkheden welke er zijn en hoe je ook een mooie prijs kunt winnen. Ook voor de high rollers is het aantrekkelijk om hiernaar toe te gaan, aangezien je tot 450 credits per ronde in kunt zetten. Het is heerlijk om de drie rollen beneden en de tien rollen erboven te gaan spelen.

Inzet en winlijnen

Het is mooi om te zien, dat je met tien credits kunt starten en boven vanaf 100 credits. Het is heerlijk om meerdere rollen te zien spinnen om zo een mooie prijs in de wacht te slepen.

Uitbetaling basisspel

Je kunt met een kers al 20 credits winnen. Bij twee kersen worden het 40 credits en langzaamaan steeds meer punten. Het is goed om van de kansen gebruik te maken om een leuke tijd te hebben en om een mooie prijs in de wacht te slepen. Je kunt tot maar liefst 2000 credits winnen wanneer je drie geldzakken op een rij op de rollen krijgt.

Uitbetaling bovenspel Gigaburst gokkast

In het boven spel kun je de mooiste prijzen winnen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt prijzen vanaf 200 punten winnen. Denk maar eens aan de sinaasappels met zijn 200 punten, de druiven 400, de meloenen 400, de klokken 800, de zevens 800 en er kunnen mooie prijzen met het Gigaburst symbool behaald worden.

Bonusopties

Er zijn ook bonusfuncties waar je van kunt genieten. Hierdoor kun je nog mooiere en ook verrassende prijzen winnen. Het is heerlijk om van te genieten. Voornamelijk is de Gigaburst gokkast van Powerlounge zo populair vanwege de velen winlijnen die geactiveerd kunnen worden. Ben jij een gokkasten liefhebber die graag met hoge inzetten speelt? Dan is dit de perfecte gokkast voor jou!

⇒ Aanbieders voor de gokkast Gigaburst

Online Casino Taal Gratis Bonus
Powerlounge met iDeal Nederlands Ja €100 Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Powerlounge Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Powerlounge gokkasten online

Powerlounge