Jokers Wild gokkast online spelen bij Slotstar

⇒ Jokers Wild gokkast speluitleg

Op de Jokers Wild gokkast van Slotstar kan je spelen met jokers, zevens en barsymbolen. Eén of twee jokers in beeld geeft al willekeurig een prijs. Dit is een online gokautomaat met drie rollen en drie rijen en één inzetlijn. De inzet zelf kan je te alle tijde wijzigen door op de – en + te klikken. Onder de gokkast zelf kan je de volume regelen, zo kies je ervoor om met echte geluidseffecten te spelen of liever zonder geluid de rollen laat draaien. Alleen de hoogste combinatie wordt uitbetaald.

Inzet en winlijnen

Op de gokkast Jokers Wild kan je spelen met een muntwaarde van 0,10, 0,20, 0,30, 0,40 en 0,50 euro cent. Je kan met drie credits maximaal per keer spelen, deze drie credits worden vermenigvuldigd met de muntwaarde. Als je dus met een maximale inzet van 0,50 eurocent en 3 credits per keer speelt, betekend dit dat je met 1,50 euro per beurt speelt.

Uitbetalingen

Op de Jokers Wild gokautomaat van Simbat kan je spelen met iDeal, telefoon en paysafecards. Dit betekend dat je veilig het geld kan storten en credits kan toevoegen op je saldo. Wil je met je telefoon gokkasten spelen? Bel het 0909 nummer dat wordt weergegeven als je een speelaccount hebt aangemaakt. Je kan hiervoor op ‘pay by phone’ klikken. iDeal is ook een zeer veilig betaalmiddel waarbij je met je eigen bank geld stort op de gokkast.

Bonusopties

Er is een mystery symbool beschikbaar, dit zijn de jokers zelf. Bij twee hiervan op welke plek van de rollen dan ook ontvang je meteen 10 punten. Verder kan je jokers gebruiken om andere symbolen te vervangen, wel dien je hiervoor met een maximale inzet van 3 credits te spelen. Zo kan je sneller een combinatie maken. De hoogste combinatie wordt gemaakt met drie wilds op een actieve winstlijn, hiervoor ontvang je 2000 punten, als je er drie in beeld hebt maar niet op een actieve winstlijn dan zullen drie jokers wild een prijs van 1000 punten geven.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Jokers Wild

Online Casino Taal Gratis Bonus
Slotstar met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Slotstar Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Slotstar gokkasten online