Pays 2 Times gokkast online spelen bij Slotstar

⇒ Pays 2 Times gokkast speluitleg

De pays 2 times gokkast is er één om van te smullen, dit vooral omdat hij twee keer kan uitbetalen met de pays 2 times symbool. Verder maak je combinaties met de kersen, zevens,barren in diverse kleuren of het II symbool. Punten kunnen oplopen tot 5000 per keer als je drie keer II in beeld hebt op een actieve winstlijn. Met al één kers op de actieve inzetlijn ontvang je ook 6 credits als je met de maximale inzet speelt.

Inzet en winlijnen

Stel inzetlijnen in door op de muntwaardes te klikken op de – en +. Stel deze in tot maximaal 50 eurocent. De bet one knop kan voor het inzetniveau zorgen. De bet max knop is een makkelijke knop om meteen de rollen van de pays 2 times gokkast met een maximale inzet te laten draaien. De rechterknop ‘spin’ zorgt ervoor dat je de rollen laat draaien, al is het ook mogelijk om aan de hendel te trekken.

Uitbetalingen

Klik rechts onderin de gokkast zelf op de gele menu waarboven fun staat beschreven. Dan kan je op register new account klikken en voor echt geld gaan gokken. Nu kan je op play for real klikken en een keuze maken uit de betalingsmiddelen. Je kan kiezen om geld te storten met iDeal, maar ook de methodes moneybookers, paysafecard en mobiel zijn beschikbaar. Kies je ervoor om credits toe te voegen op de gokkast pays 2 times met je mobiel dan kan je naar het nummer toe bellen dat er wordt weergegeven.

Bonusopties

Een mooie bonusoptie is de kers zelf. Het kers symbool geeft al prijs vanaf één in beeld, zo kan je zeer snel mooie prijsjes pakken en punten opsparen. De II symbool is het meeste waard en kan uitbetalingen vermenigvuldigen x2. Ook zal hij andere symbolen kunnen vervangen als wild symbool, joker dus, en dan als hij dat doet, zal deze winst ook vermenigvuldigd zijn.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Pays 2 Times

Online Casino Taal Gratis Bonus
Slotstar met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Slotstar Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Slotstar gokkasten online