Reel Fruit gokkast online spelen bij Slotstar

⇒ Reel Fruit gokkast speluitleg

De reel fruit gokkast wordt ook vaak gezien als video slot. Dit is een simbat slot dat met fruitsymbolen komt. Je kan met appels, peren, citroenen, sinaasappels en kersen combinaties vormen. Je kan op de fruitmanden klikken om inzetten te wijzigen. Zo kan je de lijnen selecteren, inzetniveaus wijzigen of meteen voor een maximale inzet gaan. De rechter fruitmand kan je gebruiken om meteen de rollen te laten draaien. Verder heb je nog bonus symbolen, scatters en wildcards als meloenen beschikbaar. Deze kunnen voor snelle winsten zorgen.

Inzet en winlijnen

De inzet kan je wijzigen van 1 tot en met 3 in totaal en je kan met 20 lijnen spelen in totaal. Zo kan je met een maximale inzet van 60 credits spelen, deze zal wel weer bepaald worden door de muntwaarde op dat moment. Als je met een muntwaarde van 0,10 euro gaat spelen, zal je met 6 euro per beurt gaan spelen. Tussen de beurten zelf door kan je altijd de inzet weer wijzigen zodat deze het beste past bij je saldo.

Uitbetalingen

Storten gaat snel en veilig met iDeal. Je kan met iDeal via een versleutelde browser, te zien aan een slotje aan de linkerkant in de browser, het geld storten. Geld storten op de reel fruit gokkast doe je op deze manier via je eigen bank. Telefoon gokkasten zijn ook zeer populair, en laat dit er nou net zo één zijn! Je kan met telefoon gokken en credits toevoegen door middel van bellen of smsen.

Bonusopties

De watermeloenen op de rollen kunnen als wild dienen en andere fruitsoorten gaan vervangen om een combinatie compleet te maken. De scatter en bonus symbolen zullen niet vervangen kunnen worden. De bonus symbool komt op de rollen 1 en 5 voor, deze kan een bonus spel starten als hij op beide rollen tegelijk terecht komt.

⇒ Aanbieders voor de gokkast Reel Fruit

Online Casino Taal Gratis Bonus
Slotstar met iDeal Nederlands Ja 5% Bonus Betalen met iDeal Recensie ↵ Slotstar Bezoeken ⇒

⇒ Populaire Slotstar gokkasten online